Setè aniversari del blog ‘Notes de Seguretat’

Aviat el blog Notes de Seguretat complirà set anys de funcionament. Ha estat una llarga i intensa etapa però molt il·lusionant, centrada en la cerca de novetats, línies d’actuació, notícies, tendències o polítiques de l’àmbit de la seguretat. L’objectiu ha estat que s’obrissin les reflexions al voltant d’aquest món, així com recollir les vostres aportacions.

Amb el camí que hem recorregut tots junts, lliurant dos apunts setmanals, les dades ens esperonen a continuar treballant de valent i amb més il·lusió encara. Després de gairebé set anys de feina, els nostres subscriptors i lectors poden fer les seves valoracions, però les xifres són significatives: s’han sobrepassat les 210.000 visualitzacions al blog, amb uns 112.000 visitants provinents de més de 150 països diferents. Amb més de 2.300 apunts publicats en les quatre llengües en què ho difonem, a dia d’avui ja tenim gairebé 700 subscriptors. I sempre en tot aquest temps hem tancat l’any en curs amb millors resultats d’audiència que els anys anteriors.

També s’han obtingut molt bons resultats en la difusió dels apunts via Twitter en les quatre llengües: se segueixen 520 perfils i es compta amb gairebé 400 seguidors.

Tal com ja s’ha fet en alguns aniversaris del blog, celebrarem el setè aniversari amb la publicació de sis entrevistes breus a persones destacades en l’àmbit de la seguretat. Es tracta d’entrevistes encreuades sobre tres àmbits concrets de la seguretat: ordre públic, models policials i noves propostes en seguretat. D’aquesta manera, es poden oferir diferents visions o punts de vista d’estudiosos d’un mateix àmbit de la seguretat.

El dilluns 24 d’octubre entrevistarem el cap d’Afers Legals en Ordre Públic a Irlanda del Nord, Ralph Roche, sobre ordre públic. I sobre el mateix àmbit el dimecres 26 d’octubre entrevistarem Nora Miralles Crespo, periodista i investigadora.

El dilluns 31 d’octubre entrevistarem l’expresidenta de la Societat Europea de Criminologia, Rossella Selmini, sobre models policials. El dimecres 2 de novembre entrevistarem, del mateix àmbit, Juanjo Medina Ariza, investigador adscrit al Departament de Dret Penal i Ciències del Delicte de la Universitat de Sevilla.

I, per finalitzar, el dilluns 7 de novembre entrevistarem el professor Alex S. Vitale, sobre noves propostes en l’àmbit de la seguretat, i el dimecres 9 de novembre, també amb referència a noves propostes en seguretat, Megan O’Neill, directora associada de l’Institut Escocès de Recerca sobre la Policia.

Cal subratllar que el Consell Editorial de Notes de Seguretat no comparteix necessàriament el contingut dels apunts que publica, i les opinions de les persones entrevistades representen únicament el seu punt de vista i no el del Consell Editorial ni el del Departament d’Interior. El Consell Editorial és responsable de la selecció de les persones entrevistades i del contingut de les preguntes, però no de les opinions que es manifesten.

Desitgem que us agradin aquestes entrevistes i que per molt temps puguem continuar gaudint de la vostra presència al blog.

Consell Editorial de ‘Notes de Seguretat’

_____

Esta entrada en español / This post in English / Post en français

Deixa un comentari