Notes de Seguretat compleix 2 anys

Notes de seguretat - 2 anys años years ans Ara fa dos anys el blog Notes de Seguretat sortia a la llum pública. Ha estat un període molt intens a la recerca de novetats en l’àmbit de la seguretat, ja fossin tendències, polítiques o bé notícies que donessin peu a obrir un debat enriquidor.

Si mirem enrere, vam començar aquest projecte molt il·lusionats i esperançats, però amb certa recança de poder oferir dos apunts setmanals de qualitat. Dos anys després, són els nostres subscriptors i lectors els qui ens ho poden dir, però les xifres parlen per si soles. Hem superat la xifra de 50.000 visitants al blog en aquest període, provinents d’una cinquantena de països. I tot això gràcies als més de 750 apunts publicats en les quatre llengües en què ho fem, que totes sumades ens apropen a la xifra dels 600 subscriptors.

Amb aquestes xifres, en el camí hem sentit el vostre escalf, i això ens ha fet treballar decidits a continuar oferint-vos un material útil i de qualitat.

Tal com vam fer en el primer aniversari del blog, celebrarem el segon aniversari oferint una bateria d’entrevistes breus a persones destacades en l’àmbit de la seguretat, que anirem intercalant amb les notícies habituals. No hi ha prevista una periodicitat determinada per a les entrevistes, és a dir, no hi haurà cap cadència concreta de combinació de notícies i entrevistes, sinó que en funció de la disponibilitat de persones i temes rellevants, anirem alternant les unes amb les altres.

Aquesta primera entrevista, que arribarà amb l’apunt del proper dilluns 28 de maig, la fem a la directora de l’European Forum for Urban Security (EFUS), Elizabeth Johnston.

No cal dir que, de la mateixa manera que el consell editorial de Notes de Seguretat no comparteix necessàriament el contingut dels informes dels quals es fa ressò, les opinions dels entrevistats representen únicament el seu punt de vista i no el del consell editorial ni el del Departament d’Interior. El consell editorial és responsable de la selecció de les persones entrevistades (i del contingut de les preguntes), però en cap cas de les opinions que manifestin.

Esperem que aquesta nova sèrie d’entrevistes desperti el vostre interès i que puguem gaudir de la vostra companyia i aportacions.

Consell editorial de Notes de Seguretat

_____

Esta entrada en español / This post in English / Post en français

 

Deixa un comentari