Notes de Seguretat compleix 3 anys

 

Ja fa tres anys vam posar en marxa el blog Notes de Seguretat. El repte era cercar novetats, línies d’actuació, notícies, tendències o polítiques del món de la seguretat que donessin peu a reflexionar sobre aquest àmbit i també recollir les vostres aportacions.

Atès el trajecte que hem recorregut tots plegats, lliurant dos apunts setmanals, les xifres ens ajuden a continuar treballant amb més il·lusió encara. Després de tres anys de feina, els nostres subscriptors i lectors ho podran valorar, però les dades són significatives: hem sobrepassat la xifra de 75.000 visualitzacions al blog, amb gairebé 40.000 visitants provinents de més de 80 països diferents. Amb més de 1.100 apunts publicats en les quatre llengües en què ho fem, a dia d’avui ja tenim uns 620 subscriptors.

Tal com vam fer en el primer i el segon aniversari del blog, celebrarem el tercer aniversari amb la publicació de quatre entrevistes breus a persones destacades en l’àmbit de la seguretat, que anirem alternant amb el lliurament habitual d’apunts.

El dimecres 19 de juny, entrevistarem al director de l’Àrea de Seguretat Pública de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i intendent en cap de la Policia Local, Albert Vilatarsana i Silvestre; el dilluns 1 de juliol, a l’expert internacional en la prevenció de delictes, Paul van Soomeren; el dilluns 8 de juliol, al president del Fòrum Europeu de Seguretat Urbana (EFUS), Willy Demeyer; i finalment, el dilluns 15 de juliol, a la presidenta municipal d’Escobedo, Nuevo León, Mèxic, Clara Luz Flores Carrales.

Cal subratllar que el Consell Editorial de Notes de Seguretat no comparteix necessàriament el contingut dels apunts que publica, i les opinions dels entrevistats representen únicament el seu punt de vista i no el del Consell Editorial ni el del Departament d’Interior. El Consell Editorial és responsable de la selecció de les persones entrevistades i del contingut de les preguntes, però no de les opinions que es manifesten.

Desitgem que us agradin aquestes entrevistes i que per molt temps puguem continuar gaudint de la vostra presència al blog.

 

Consell Editorial de Notes de Seguretat

_____

Esta entrada en español / This post in English / Post en français

Deixa un comentari