Notes de Seguretat amplia la seva oferta

Ara fa un any el blog Notes de Seguretat sortia a la llum pública. Han estat mesos intensos cercant notícies que fossin rellevants en relació amb les tendències de la seguretat i les seves polítiques, que parlessin de temes que, d’una manera o altra, mostressin línies d’actuació o de discussió en diverses àrees. Hem tingut períodes de tot, d’excés de material i dificultats per a la seva selecció, i d’alguna penúria quan semblava que no es trobava res de rellevant que fos digne de publicació. Tot aquest camí s’ha fet més fàcil pel vostre creixent seguiment. Sentir el vostre alè ens ha fet sentir que érem útils i que calia persistir.

Ara, per celebrar el nostre primer aniversari, i com una manera de bufar la corresponent espelma, hem decidit ampliar el tipus de producte que us facilitem cada dilluns i cada dimecres. Així, al costat de notícies sobre fets, situacions, informes o dades relacionats amb algun dels àmbits de la seguretat, hem decidit afegir un segon format: entrevistes curtes a persones amb una trajectòria consolidada en l’àmbit de la seguretat perquè ens parlin de temes que siguin, d’una manera o altra, estratègics. No tenim prevista una periodicitat determinada per a les entrevistes, és a dir, no hi haurà cap cadència concreta de combinació de notícies i entrevistes, sinó que en funció de la disponibilitat de personatges i temes rellevants, anirem alternant unes i altres.

Aquesta primera entrevista, que arribarà amb la tramesa del proper dimecres, la fem a la comissària de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra Cristina Manresa, responsable del dispositiu de seguretat de les darreres edicions del Congrés Mundial de Mòbils. Aquests esdeveniments de repercussió mundial s’han convertit en un repte per a la seguretat de tots els seus actes i participants, repte que afronten totes les grans ciutats que els acullen, i hem cregut que era un bon punt de partida amb el qual es podien sentir identificades moltes persones de la seguretat arreu del món.

No cal dir que, de la mateixa manera que el Consell Editorial de Notes de Seguretat no comparteix necessàriament el contingut dels informes dels quals es fa ressò, les opinions dels entrevistats representen únicament el seu punt de vista i no el del Consell Editorial ni el del Departament d’Interior.  El Consell Editorial és responsable de la selecció de les persones entrevistades (i del contingut de les preguntes), però en cap cas de les opinions manifestades per elles.

Esperem que aquesta novetat desperti el vostre interès i que seguiu honorant-nos amb la vostra companyia i lectura.

Consell editorial de Notes de Seguretat

_____

Esta entrada en español / This post in English / Post en français

Una resposta a “Notes de Seguretat amplia la seva oferta

Deixa un comentari